Az imaestek mindig élettel teliek! A hétköznapok forgatagában jó lehetőséget adnak arra, hogy találkozhassunk Istennel, közösen hallgassuk az Ő szavát és megújuljunk a Szentlélekben.

Imacsoport hétről hétre

A Chemin Neuf Közösség imacsoportja minden kedden 8 órától vár mindenkit a Táltos utcai Szent Kereszt Templomban (1123 Budapest, Táltos utca 16.).

Dicsőítő est XXL

Állandó keddi dicsőítő alkalmainkon túl, évente párszor XXL dicsőítő estet szervezünk. Az XXL dicsőítő esteken mindig egy aktuális témával foglalkozunk és együtt hallgatjuk a Szentlélek vezetését az életünkben.

Net For God estek

A Net For God világméretű imaháló országok, kultúrák és különböző felekezetű keresztények közti egységért és békéért.
A háló lelki táplálékaként szolgál minden hónapban egy film, mely arról tesz tanúságot, hogy hogyan működik Isten szeretete a világban.

Hírlevél feliratkozás és kapcsolat

Imacsoport kapcsolat és hírlevél feliratkozás
Adatvédelmi nyilatkozat: A Chemin Neuf Közösség a hírlevélre feliratkozók adatait csak a hírlevél küldéséhez, a közösség híreinek megosztása céljából használja, külső félnek nem adja ki.A Chemin Neuf Közösség a hírlevélre feliratkozók adatait csak a hírlevél küldéséhez, a közösség híreinek megosztása céljából használja, külső félnek nem adja ki. *