Az imaestek mindig élettel teliek! A hétköznapok forgatagában jó lehetőséget adnak arra, hogy találkozhassunk Istennel, közösen hallgassuk az Ő szavát és megújuljunk a Szentlélekben.

Imacsoportok Budapesten

A Chemin Neuf Közösség imacsoportja minden kedden este 8 órától vár mindenkit a Pázmány BTK (Sophianum) 108-as termében (1088 Budapest, Mikszáth tér 1.).

2023. okt. 10. – 2024. jún. 11. között várunk minden kedden, kivéve:
okt. 31., dec. 19., 26., jan. 2., ápr. 2.

Imacsoportok Vácon

A Chemin Neuf Közösség imacsoportja kéthetente kedden este 7 órától vár mindenkit a Regőczy Kápolnában (Vác, Rákóczi Ferenc tér 15.).
2023-ban az alábbi napokon lesz imacsoport:

Október 3., 17., 31.
November 7., 21.
December 5., 19.

Dicsőítő est XXL

Állandó keddi dicsőítő alkalmainkon túl, évente párszor XXL dicsőítő estet szervezünk. Az XXL dicsőítő esteken mindig egy aktuális témával foglalkozunk és együtt hallgatjuk a Szentlélek vezetését az életünkben.

Net For God estek

A Net For God világméretű imaháló országok, kultúrák és különböző felekezetű keresztények közti egységért és békéért.
A háló lelki táplálékaként szolgál minden hónapban egy film, mely arról tesz tanúságot, hogy hogyan működik Isten szeretete a világban.

Hírlevél feliratkozás és kapcsolat

Budapesti imacsoport kapcsolat és hírlevél feliratkozás

Budapesti imacsoport kapcsolat és hírlevél feliratkozás

Ezen az űrlapon keresztül feliratkozhatsz a Chemin Neuf budapesti imacsoport 2022/2023-as tanévének hírlevelére, melyben a fontosabb változásokat, információkat jelezzük majd legfeljebb heti egy levélben.

Adatvédelmi nyilatkozat: A Chemin Neuf Közösség a hírlevélre feliratkozók adatait csak a hírlevél küldéséhez, a közösség híreinek megosztása céljából használja, külső félnek nem adja ki.A Chemin Neuf Közösség a hírlevélre feliratkozók adatait csak a hírlevél küldéséhez, a közösség híreinek megosztása céljából használja, külső félnek nem adja ki. *