Az imaestek mindig élettel teliek! A hétköznapok forgatagában jó lehetőséget adnak arra, hogy találkozhassunk Istennel, közösen hallgassuk az Ő szavát és megújuljunk a Szentlélekben.

Imacsoportok Budapesten

A Chemin Neuf Közösség imacsoportja minden kedden este 8 órától vár mindenkit a Zugligeti Közösségi Házban (1121 Budapest, Zugligeti út 73.).

2022. dec. 13-án lesz az utolsó imacsoport az évben, találkozunk újra 2023. jan. 10-én!

Imacsoportok Vácon

A Chemin Neuf Közösség imacsoportja kéthetente kedden este 7 órától vár mindenkit a Regőczi Kápolnában (Vác, Rákóczi Ferenc tér 15.).
2022-ben az alábbi napokon lesz imacsoport:
szept. 13., 27.
okt. 11., 25.
nov. 8., 22.
dec. 6., 20.

Dicsőítő est XXL

Állandó keddi dicsőítő alkalmainkon túl, évente párszor XXL dicsőítő estet szervezünk. Az XXL dicsőítő esteken mindig egy aktuális témával foglalkozunk és együtt hallgatjuk a Szentlélek vezetését az életünkben.

Net For God estek

A Net For God világméretű imaháló országok, kultúrák és különböző felekezetű keresztények közti egységért és békéért.
A háló lelki táplálékaként szolgál minden hónapban egy film, mely arról tesz tanúságot, hogy hogyan működik Isten szeretete a világban.

Hírlevél feliratkozás és kapcsolat

Budapesti imacsoport kapcsolat és hírlevél feliratkozás

Budapesti imacsoport kapcsolat és hírlevél feliratkozás

Ezen az űrlapon keresztül feliratkozhatsz a Chemin Neuf budapesti imacsoport 2022/2023-as tanévének hírlevelére, melyben a fontosabb változásokat, információkat jelezzük majd legfeljebb heti egy levélben.

Adatvédelmi nyilatkozat: A Chemin Neuf Közösség a hírlevélre feliratkozók adatait csak a hírlevél küldéséhez, a közösség híreinek megosztása céljából használja, külső félnek nem adja ki.A Chemin Neuf Közösség a hírlevélre feliratkozók adatait csak a hírlevél küldéséhez, a közösség híreinek megosztása céljából használja, külső félnek nem adja ki. *