Jelentlezés nyitva

PROGRAM

« Ne hasonuljatok a világhoz, hanem gondolkodástokban megújulva alakuljatok át, hogy felismerjétek, mi az Isten akarata, mi a helyes, mi a kedves előtte és mi a tökéletes.« (Róm12, 2)

🌍 Mikor körbenézünk a világban a jelenlegi egészségügyi, gazdasági, társadalmi és környezeti válsággal szembesülve választhatunk: vagy társadalmunkat régóta meghatározó hagyományos mintákban keressük a megoldást vagy merünk álmodni és valami újat teremteni?
👉Ferenc Pápa erre a válságra reflektálva írt egy nagyszerű könyvet: Álmodjunk együtt címmel.
Ennek a könyvnek az inspirációjából született idén nyáron először egy egyedülálló kezdeményezés: a Changemakers Fesztivál Budapesten.
👉Fiatalok közösen a világ különböző országaiból mertünk álmodni, inspirálódni a Szentlélektől és kezdhettünk valami újat alkotni közös jövőnk számára.
👉Lehet, hogy te is hallottál a Changemakersről, de nem tudtál velünk lenni vagy ott voltál, de szeretnél továbbra is változáshozó, reményhozó fiatal lenni. Bármelyik kategóriába tartozz is ott a helyed a Change your mind ifjúsági hétvégén. Ahol szeretnénk gondolkodásunkban megújulva bekapcsolódni abba a változásba, amit a Szentlélek indít el. Világunknak nagyobb szüksége van, mint valaha, a béke, a remény és a testvériség építőire.
👉A februári Change your mind hétvégén az ima a megosztás és tanúságtételek segíthetnek, hogy mi is egyre inkább a békét, a reményt és a testvériséget mozdítsuk elő.

IDŐPONT

2022. február 26., szombat  – 2022. február 27., vasárnap

  • Előadások
  • Tanúságtételek
  • Ima
  • Interaktív programok

HOZZÁJÁRULÁS

Diák: 6500 Ft
Dolgozó fiatal: 8000 Ft
A pénz ne legyen akadálya a részvételnek!

INFORMÁCIÓK

Helyszín: Boldog Ceferino Intézet
2500 Esztergom, Simor János utca 128.

A programról részletes információkat a jelentkezés után e-mailben küldünk.

Kövesd az Ifjúsági misszió Facebook-oldalát a legfrissebb információkért!