Ezek az adatkezelő és adatvédelmi szabályok érvényesek a Chemin Neuf Kongregációra, valamint a következő szervezetekre : Fondation de Hautecombe, l’Association du Chemin Neuf, l’Ateliers du Chemin Neuf, l’associations Olivier de la Coste, Henri Planchat, Le Navire, l’Etoile de la Mer, Les Bleuets du Pilat, l’Association de Gestion de la Maison des sœurs ainées, la société immobilière du domaine de Tigery et à 9.architecture. A szöveg további részében a « Közösség » vagy a « mi » mindezekre vonatkozik. Irányadó jogszabályok az 1978 január 6-án módosított 78-17. számú törnény és a természetes személyeknek a személyes adatok kezeléséről szóló az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) és minden egyéb szöveg, ami kiegészíti és módosítja.

Kik vagyunk?

A honlapunk: https://www.chemin-neuf.hu

MILYEN ADATOKAT GYŰJTÜNK ?

A Közösség és a misszió megfelelő működéséhez szükséges adatokat gyűjtjük. Ezek származhatnak :

–  közvetlenül Önöktől (például az életállapot, beiratkozás, kérések…
–  a Közösség szolgálatából (például a testvériség, szolgálatok)

Gyűjtjük amikor:

HOGYAN KEZELJÜK AZ ADATOKAT ?

Mikor használjuk az adatokat

Nem közvetítünk, nem adunk át adatokat harmadik félnek.

MEDDIG HASZNÁLJUK AZ ADATOKAT?

Addig használjuk az adatokat, amíg Ön a Közösség életében és misszióiban részt vesz.

A Közösséggel való utolsó kapcsolat után még 10 évig küldünk Önnek információkat vagy kérünk adományokat, kivéve ha Ön kéri, hogy ne küldjük többé.

 AZ ADATOK AZ EURÓPAI UNIÓN KIVÜLRE KERÜLHETNEK?

Az Europai Unión kivüli országban konzultálunk adatokat ideiglenes tartózkodás és ott lakás esetében, tiszteletben tartva az adatvédelmi szabályokat.

MILYEN JOGAI VANNAK ÖNNEK?

Az Ön által megadott adatokra vonatkozóan joga van Önnek :

Törvényi jogszabályokból kifolyólag folytathatjuk bizonyos adatok őrzését egy adott ideig, melyeket már nem használunk az Ön kérésére (például számlák fénymásolatait).

KAPCSOLATOK 

Gyakorolhatja jogait a Közösség adatkezelő felelősének írva :

Communauté du Chemin Neuf – Secrétariat général
Protection des données
59 montée du Chemin Neuf
69005 LYON

BELEEGYEZÉS

A Közösség szolgálatára vagy képzésére beiratkozva, vagy a közösségnek adományt adva Ön elfogadja az adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat.